Оказа се обаче, че има куп проблеми, с които можем да направим

...
Оказа се обаче, че има куп проблеми, с които можем да направим
Коментари Харесай

Ей тези глупости, които правим, тотално съсипват дома ни!

Оказа се обаче, че има куп проблеми, с които можем да създадем дома си напряко непоносим

Само извън наподобява, че няма нищо по-лесно от декорирането на апартамент – изключително, в случай че имате пари. Когато въображението на даден човек престане да се лимитира се оказва, че е доста елементарно да се скапе всичко.

Нещо повече, човек даже самичък не може да разбере, че е направил нещо неправилно. И единствено някакъв тип неразбираемо чувство непрекъснато ще досажда на границата на съзнанието. Изглежда, че е страховит дизайн, само че нещо не е наред. 

Сега ще ви кажем какво тъкмо не би трябвало да вършиме при обзавеждането на дома си. Ето ги и грешките, които позволяваме:

Неправилна стенна украса

Тук всичко може да се обърка през цялото време. Грешен цвят, мазилка и тапети, които не са комбинирани с общия интериор на жилището. И в този момент ще бъде доста по-трудно да ги изправим, в сравнение с просто да преместим нещастната картина или фотографски колаж в другата страна.

В същото време това постоянно става причина за спор в фамилията. Особено „ фамилните реликви “, която някой безусловно желае да виси на видно място, до момента в който други схващат, че това е мястото, където такава „ светиня “ ще наподобява извънредно.

Непропорционални мебели

Един нежен стол ще наподобява необичайно до солидна дървена маса. Да, и един тежък диван на цялата стена също не е най-хубавото дизайнерско решение. Мебелите най-малко би трябвало да са в същия жанр и размер. Тогава можете даже съответно да вземете някаква част от интериора, която ще бъде съзнателно отвън общия аспект. Демонстративен контрастност.

И в случай че не следвате единството на размерите, тогава някои обекти ще стартират да засенчват другите, и като цяло пространството ще стартира да основава усещане, че е затрупано. Той, апропо, се отнася до типичен мебели като " стена ". Според последните фешън трендове, тези стени са прекомерно тежки и не се вписват в преобладаващата идея за минимализъм.

Монотонен дизайн

Може би най-често допусканата неточност при обзавеждането. Да, стилът на жилището би трябвало да бъде идентичен във всички стаи, само че това не значи цялостно единение на цветовата гама, материалите и стила на осъществяване. Монотонен дизайн може да бъде функционален - сигурно ще бъде, само че неналичието на характерност е малко потискаща.

Монотонността обаче елементарно се разрушава от някакъв детайл от декора, който във всички връзки като че ли се вписва, само че един по един - нормално излиза от рамката. Една от опциите е креслото в типичен жанр, което е непокътнато в цвета на цялата стая. Или необикновена лампа. Или няколко фотоси, които целеустремено унищожават общата скица на протичащото се.

Няколко детайла са задоволителни, с цел да може апартаментът да играе с нови цветове. Но тук не би трябвало да се прекаляваме - в случай че обектът наподобява прекомерно неуместно, тогава той няма да реши казуса. Следователно има смисъл да се обърнем към професионални дизайнери. Поне в художествения си усет можете да бъдете сигурни, изключително откакто сте разгледали готовите работи.

Също по този начин от jenata.blitz.bg считаме, че би било потребно да научите за най-често срещаните неточности, които се вършат в процеса на ремонт на апартамент. Понякога даже най-хубавият фон не може да бъде закрепен. / jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР